Page 15 - Seutulainen 2016-05
P. 15
Palkittu
Herkkuhetki
laajentaa
Orivedellä
Creme brulee -kakussa on bourbon-vaniljamoussea,
vanukassydän ja suolakaramellikerros.
O riveden kahvila edelleen TV:stä tuttu kakku Lahtuan tilan juustoa, mitä ei Hernesniemi , joka työskenteli
konditoria Cafe
taida muualta juuri saada. Uu-
aikaisemmin Tampereella Bist-
creme brulee, jolla voitimme
Herkkuhetki on Suomen paras leipomo -kil- sista tuotteistamme menevim- ro Kattilassa. Uusi kondiittori
laajentanut liiketoimiaan mer- pailun. Myös lounaamme on pänä voi mainita ranskalaisen on myös Helsingistä muutta-
kittävästi. Täysin uusi toimi- saanut hyvän suosion, toteaa maalaisleivän, joka on hiivaton nut J. Tofferi-Järvinen, joka on
piste on avattu Myllyrannan Johanna. ja nousee oman juuremme edustanut Suomea muun mu-
historialliseen kiinteistöön assa kokkimaajoukkueessa.
Mänttään, ja Oriveden paik-
kaa laajennettiin. Yläkerrassa
on 200 neliön ja 100 hengen Tapahtumia
tila, jossa kahvila ja ruokapuoli Mäntässä
saivat molemmat omat linjas-
tonsa. Iso pihamaa ja Mäntän histo-
- Leivokset tehdään edel- riallinen miljöö houkuttelevat
leen Orivedellä. Myllyrannan myös erilaisten tapahtumien
ruokalista on erilainen kuin järjestämisen lastentapahtu-
Oriveden paikassamme. Lou- mista ja maalaismarkkinoista
nastunnilla on työpaikka- jenkkiautotapaamisiin.
ruokailua ja Mäntän museo- Myllyrannan kesäterassin
toiminta tuo paljon ryhmiä, ulkolavalla on kesäviikonlop-
jotka käyvät meillä ruokaile- Läheltä rennosti ansiosta. Ne jotka ovat mais- puisin bändejä ja A-oikeudet.
massa. taneet, ostavat sen yleensä Heinäkuussa koittaa Mää oon
À la carte -ruokaa saa joka Cafe Herkkuhetkestä voi uudestaankin. Mäntästä -tapahtuma, silloin
ilta ja viikonloppuina. Lauan- vuokrata alakerran 50 hengen Leipämme ei säily viikkoja, lavalla nähdään muun muassa
taibrunssi on ollut myös tosi kokoustilaa, jossa on viihtyisä koska emme käytä lisäaineita. A Aallon rytmiorkesteri. Sun-
suosittu molemmissa paikois- takkahuone. Täysin uusituissa Gluteenittomuus on valttia nuntaina Mikko Alatalo vetää
samme, kertoo yrittäjä Johan- tiloissa on myös sauna. tuotteissamme. yhteislaulua.
na Luiro-Ojanen. - Mikäli meiltä tilaa tarjot- Herkkuhetki työllistää jo - Heinäkuussa onkin sitten
tavat, on tilavuokra ilmainen, 20 henkeä ja uusia kokkeja on heviviikko tulossa, kertoo Jo-
kertoo Johanna. palkattu; heistä yksi on Joonas hanna.
Liikevaihto kiipeää Herkkuhetken laadun sa-
hurjasti laisuus on alaansa intohimolla
suhtautuvat taitavat kondiit-
Kahden nuoren naisyrittäjän, torit ja kokit, jotka loihtivat
Ida Lylyojan ja Johanna Luiro- uutuuksia ja makumaailmoja
Ojasen luotsaama yritys on asiakkaille.
saanut suuren suosion erikois- - Käytämme leivonnassa
laatuisten tuotteidensa sekä vain aitoa voita ja kermaa,
viihtyisän miljöön ansiosta. emme mitään kasvirasvoja,
Liikevaihto onkin kymmen- toteaa Johanna.
kertaistunut lyhyessä ajassa. - Tarkoitus on tarjota ren-
Tämä kertoo myös onnistu- toa lähiruokaa, sopivasti eri-
neesta työilmapiiristä ja henki- koisuuksia ja hyvää sopivalla
lökuntavalinnoista. hinnalla. Lähiruokalautasem- Uusi laajennettu keittiö ja kokki Piia Paavola,
- Suosituin tuoteemme on me sisältää muun muassa yrittäjä Johanna Luiro-Ojanen ja harjoittelija Netta Reimers.
Jo 10 vuotta vaikuttavaa mainontaa 5/2016 15