Page 6 - Seutulainen 2017-08
P. 6
Viihtyisä Nokian Pepper
on palvellut jo vuosi-
kymmenen ajan.
Pepperit tunnetaan hyvästä lihasta
ja talon pippurikastikkeesta
P epper Bar & Res- Ruokalistan olemme pyrkineet nainen paisti tai muu liha, nakit ja ja ranskalaiset, mutta
- Tarjolla on jokin koko-
taurant Nokia
pitämään mahdollisimman
myös kalaa ja kasvisruokaa.
täyttää 10 vuotta selkeänä, mutta laajana. Pää- jota kokki on leikkaamassa ja Perheen pienimmille on
elokuussa ja juhlii merkkipaa- ruoissa on tarjolla aina jotain tarjoilemassa. Lisäksi on muita netissä ja facebookissa pyö-
lua koko elokuun toisen viikon kalaa, muutamia broilerian- lihoja, makkaroita tai broile- rivä Herra Pepperin kerho.
ajan. Juhlaviikon aikana ravin- noksia ja hyvä pihviruoka. ria. Kesäaikaan noutopöytä Klubin jäsenyydestä kertova
tolassa on tarjouksia, esiintyjiä Tottakai listalta löytyvät aina on katettu osittain terassille, rintamerkki oikeuttaa lapset
ja erityisohjelmaa. myös burgerit, siivet ja salaa- jossa kokki on grillaamassa. edulliseen jäätelöannokseen
Nokian Pepperin ravinto- tit. Kaikkea saa syödä niin paljon ruokailun yhteydessä. Herra
lapäällikkönä on työskennellyt - Ehdottomasti suosituin kuin jaksaa, lupaa Minna. Pepper myös muistaa kerho-
alusta alkaen Minna Kaikko- ruoka on talon klassikkoannos Tämän vuoden syksyllä on laisia yllätyksellä syntymäpäi-
nen. Hän toimii myös yhtenä Pekonibroileri, Minna Kaikko- tulossa riistaviikot. vien alla.
yrittäjistä perheyritys Restbar nen paljastaa. - Arkipäivien lounasasi- Kaikilla Peppereillä on yh-
Oy:ssä, joka omistaa Pepper- - Se on ollut saman- akkaat ja yritysasiakkaat ovat teinen Tähtiasiakas-kortti, jolla
ketjun kaikki kolme ravintolaa. laisena ruokalistalla koko Peppereissä tärkeitä asiakas- saa etuja juomista ja ruuista.
- Restbar Oy kiittää asiak- kymmenen vuotta: paistet- ryhmiä. Lounaalla käy asiak- Myös Tähtiasiakkaille on omia
kaitaan näistä kymmenestä tu broilerin rintafilee, pippu- kaina paljon eri virastojen ja teema-viikkoja ja päiviä kaikis-
vuodesta. Haluamme toivot- rikastiketta sweet chilillä ja yritysten työntekijöitä. Isoim- sa Peppereissä.
taa kaikki juhlimaan tätä tär- smetanalla höystettynä, päällä mat yritykset tuovat lounaille Pepper-ketjun ensimmäi-
keää merkkipaalua kanssam- rapeaksi paistettua pekonia ja paljon myös kansainvälisiä nen ravintola avattiin Nokian
me, kertoo Minna Kaikkonen. lisänä maalaisranskanperunat. yritysvieraitaan ja yhteistyö- keskustassa vuonna 2007.
Pepperit ovat matalan Myös Talon Possu ja Pip- kumppaneitaan. Restbar Groupin muodosta-
kynnyksen koko perheen ra- puripihvi ovat myydyimpien vat ravintolayhtiöt Restbar
vintoloita Ylöjärvellä, Kan- annosten kärkisijoilla. Kaikissa Herra Pepper Oy ja Kaupunkiravintolat Oy
gasalla ja Nokialla. Ruoka- ja näissä annoksissa kokonaisuu- tarjoaa ajankulua sekä DJ- ja karaoketoimintaan
baaritoiminnan lisäksi Pepperit den kruunaa talon kermainen keskittyvä ohjelmayhtiö Pop-
tarjoavat kabinettitilat juhliin pippurikastike. Lapsiperheillä on ketjun ravin- master Oy. Yhtiöt työllistävät
ja kokouksiin. Vakiintuneita sesonkien toloissa erityisasema. koko- ja osa-aikaisesti yhteen-
erikoisteemaviikkoja vietetään - Meillä lapset saavat ruo- sä noin 120 henkeä. Yhtiö on
Pippurikastike on aiheinaan blini, parsa, Steak kalistansa mukana värikynät perustettu vuonna 1989 Tam-
Pepperin bravuuri House, Italia ja Jenkki. Yksi ja väritystehtäviä. Olemme pa- pereella ja liikevaihto vuonna
tärkeä kuukauden kohokoh- nostaneet myös lasten ruoka- 2016 oli yhteensä 4,2 miljoo-
- Peppereissä tärkeää on ruo- ta kaikissa Peppereissä ovat listan laajuuteen. Lasten ruo- naa euroa.
kailun helppous ja rentous. Meat Lovers Friday -lounaat. kalistalla on toki perinteiset
6 8/2017