Page 6 - Seutulainen 2017-08
P. 6

Viihtyisä Nokian Pepper
                                                                                         on palvellut jo vuosi-
                                                                                         kymmenen ajan.























        Pepperit tunnetaan hyvästä lihasta


        ja talon pippurikastikkeesta





          P      epper Bar & Res-  Ruokalistan olemme pyrkineet   nainen paisti tai muu liha,   nakit ja ja ranskalaiset, mutta
                                                              - Tarjolla on jokin koko-
                 taurant Nokia
                                 pitämään mahdollisimman
                                                                                    myös kalaa ja kasvisruokaa.
                 täyttää 10 vuotta   selkeänä, mutta laajana. Pää-  jota kokki on leikkaamassa ja   Perheen pienimmille on
        elokuussa ja juhlii merkkipaa-  ruoissa on tarjolla aina jotain   tarjoilemassa. Lisäksi on muita   netissä ja facebookissa pyö-
        lua koko elokuun toisen viikon   kalaa, muutamia broilerian-  lihoja, makkaroita tai broile-  rivä Herra Pepperin kerho.
        ajan. Juhlaviikon aikana ravin-  noksia ja hyvä pihviruoka.   ria. Kesäaikaan noutopöytä   Klubin jäsenyydestä kertova
        tolassa on tarjouksia, esiintyjiä   Tottakai listalta löytyvät aina   on katettu osittain terassille,   rintamerkki oikeuttaa lapset
        ja erityisohjelmaa.      myös burgerit, siivet ja salaa-  jossa kokki on grillaamassa.   edulliseen jäätelöannokseen
           Nokian Pepperin ravinto-  tit.                  Kaikkea saa syödä niin paljon   ruokailun yhteydessä. Herra
        lapäällikkönä on työskennellyt   - Ehdottomasti suosituin   kuin jaksaa, lupaa Minna.   Pepper myös muistaa kerho-
        alusta alkaen Minna Kaikko-  ruoka on talon klassikkoannos   Tämän vuoden syksyllä on   laisia yllätyksellä syntymäpäi-
        nen. Hän toimii myös yhtenä   Pekonibroileri, Minna Kaikko-  tulossa riistaviikot.  vien alla.
        yrittäjistä perheyritys Restbar   nen paljastaa.      - Arkipäivien lounasasi-  Kaikilla Peppereillä on yh-
        Oy:ssä, joka omistaa Pepper-  - Se on ollut saman-  akkaat ja yritysasiakkaat ovat   teinen Tähtiasiakas-kortti, jolla
        ketjun kaikki kolme ravintolaa.  laisena ruokalistalla  koko   Peppereissä tärkeitä asiakas-  saa etuja juomista ja ruuista.
           - Restbar Oy kiittää asiak-  kymmenen vuotta: paistet-  ryhmiä. Lounaalla käy asiak-  Myös Tähtiasiakkaille on omia
        kaitaan näistä kymmenestä   tu broilerin rintafilee, pippu-  kaina paljon eri virastojen ja   teema-viikkoja ja päiviä kaikis-
        vuodesta. Haluamme toivot-  rikastiketta  sweet  chilillä  ja   yritysten työntekijöitä. Isoim-  sa Peppereissä.
        taa kaikki juhlimaan tätä tär-  smetanalla höystettynä, päällä   mat yritykset tuovat lounaille   Pepper-ketjun ensimmäi-
        keää merkkipaalua kanssam-  rapeaksi paistettua pekonia ja   paljon myös kansainvälisiä   nen ravintola avattiin Nokian
        me, kertoo Minna Kaikkonen.   lisänä maalaisranskanperunat.  yritysvieraitaan ja yhteistyö-  keskustassa vuonna 2007.
           Pepperit ovat matalan    Myös Talon Possu ja Pip-  kumppaneitaan.        Restbar Groupin muodosta-
        kynnyksen koko perheen ra-  puripihvi ovat myydyimpien                      vat ravintolayhtiöt Restbar
        vintoloita Ylöjärvellä, Kan-  annosten kärkisijoilla. Kaikissa  Herra Pepper    Oy ja Kaupunkiravintolat Oy
        gasalla ja Nokialla. Ruoka- ja   näissä annoksissa kokonaisuu-  tarjoaa ajankulua  sekä DJ- ja karaoketoimintaan
        baaritoiminnan lisäksi Pepperit   den kruunaa talon kermainen               keskittyvä ohjelmayhtiö Pop-
        tarjoavat kabinettitilat juhliin   pippurikastike.  Lapsiperheillä on ketjun ravin-  master Oy. Yhtiöt työllistävät
        ja kokouksiin.              Vakiintuneita sesonkien   toloissa erityisasema.   koko- ja osa-aikaisesti yhteen-
                                 erikoisteemaviikkoja vietetään   - Meillä lapset saavat ruo-  sä noin 120 henkeä. Yhtiö on
        Pippurikastike on        aiheinaan blini, parsa, Steak   kalistansa mukana värikynät   perustettu vuonna 1989 Tam-
        Pepperin bravuuri        House, Italia ja Jenkki. Yksi   ja väritystehtäviä. Olemme pa-  pereella ja liikevaihto vuonna
                                 tärkeä kuukauden kohokoh-  nostaneet myös lasten ruoka-  2016 oli yhteensä 4,2 miljoo-
        - Peppereissä tärkeää on ruo-  ta kaikissa Peppereissä ovat   listan laajuuteen. Lasten ruo-  naa euroa.
        kailun helppous ja rentous.   Meat Lovers Friday -lounaat.  kalistalla on toki perinteiset
    6               8/2017
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11