Page 16 - Seutulainen 2016-04
P. 16
Ravintolat ja ruokapaikat
Toreilla tavataan – tervetuloa Juustoautolle! • Mikko Alatalo ja Jammi Humalamäki
pe 15.4. – vapaa pääsy! Showtime n. klo 22.15
• SM-Liigan pelit suorana! NelonenPro
• Ma Dartsia klo 18.30 • Ti tietovisa klo 18.00
• Pe-la Karaoke klo 21-01.30
Avoinna: Ma-to 12-23, pe-la 12-02, su 12-23
Juustoauto mukana Tampereen
Puutarha-messuilla 15.-17.4.
Meiltä saat myös ternimaitoa! www.juustosoppi.fi
Kauppahallin keskikäytävä, Hämeenkatu 19, Tampere, p. (03) 222 6463 Myllystenpohjantie 2 Kangasala Puh. 040 162 8220
Punjabin ruoka on
aidosti itse tehtyä
tamme sen itse setäni vanhalla tetyllä reseptillä. Samoin piz-
reseptillä. zan kastikkeet valmistetaan
Suosituin annos on kautta paikan päällä. Listalta saa
aikojen ollut ranskisten kera myös jättimäisiä, läpimitaltaan
tarjoiltava Unelma-kebab. 70-senttisiä perhepizzoja.
Unelma on myös Harnarainin Yrityksessä työskentelee
oma suosikki, jota hän syökin Harnarainin ja hänen isänsä
melkein päivittäin. Kysyttyjä lisäksi viisi osa-aikaista työn-
Punjabin myydyin annos, ovat olleet myös kasvispihvit, tekijää. Punjabissa on 50 istu-
Unelma-kebab, on myös jotka nekin ovat ravintolassa mapaikkaa.
Harrin oma suosikki.
paikan päällä valmistettuja. - Punjabin sijainti on tosi
Viime syksystä lähtien hyvä, linja-autoasemalta on
T ampereen van- ken ikäisiä. Vanhin vakituisesti Punjabista on saanut myös vain sata metriä ja aivan lähel-
- Asiakkaita on aivan kai-
hin kebabpaikka,
herkullisia pizzoja. Harnarain
tä löytyy runsaasti parkkipaik-
Kebab-pizzeria käyvä asiakas on 91-vuotias, ei käytä valmiita pizzapohjia, koja, yrittäjä iloitsee.
Punjab, on toiminut jo kolme Harnarain kertoo. vaan ne leivotaan itse kehi-
vuosikymmentä samassa pai-
kassa Laukontorin kupeessa
Kirkkokadulla. Moni asiakas, Herkullista pizzaa
joka löysi Punjabin alkuaikoi-
na, on jatkanut säännöllistä Poikkeuksen muiden kebab-
käymistä vuosikausien ajan, paikkojen joukossa Punjabista
vaikka olisi muuttanut paikka- tekee muun muassa se, että
kunnalta poiskin. se valmistaa kebablihansa itse
- Jotkut perheet ruokaile- ja käyttää ainoastaan suoma-
vat meillä jo kolmatta suku- laista naudanlihaa. Harnarain
polvea, kertoo ravintoloitsija Brar yritti teettää kebablihan
Harnarain ”Harri” Brar. toisella valmistajalla tarkkojen
- Eräs vakiasiakas, joka ohjeiden mukaan, mutta sen
muutti asumaan Pattayalle, maku ei ollut riittävän hyvä
pyysi äitiään tuomaan tuttua laadun suhteen pikkutarkalle
Punjabin kebabia Tampereel- yrittäjän mielestä.
ta maapallon toiselle puolelle - Emme myöskään käytä Ravintolasalissa on kaunis kohokuvioinen
maisemamaalaus.
asti. valmiskastikkeita, vaan valmis-
16 4/2016

