Page 24 - Meidän kesä 2016
P. 24
Aukioloaikamme ma-pe 9-17, la 9-14
Maanrakennustyöt
Kaivinkone- ja
upo kodinkoneita edullisesti Traktorityöt
Hiekan, soran ja
heti mukaan tai kotiin murskeen myynti
toimitettuina ja asennettuina Kauttamme myösKauttamme myös
pihojen asfaltoinnit
pihojen asfaltoinnit
Pihojen teot ja
OTA YHTEYTTÄ! suunnittelu
0400 951 892 • villeinoy@gmail.com
0400 951 892 • villeinoy@gmail.com
Vaikuttavaa
mainontaa!
PS. Nautitko pätkivästä TV-kuvasta? Jos et, niin tilaa samalla www.seutulainen.fi
huoltokäynti numerosta 03 335 2470 tai 0400 777 358
Palveleva Orivesi Palkittu Herkkuhetki laajentaa Orivedellä
- intohimona hyvä ja itsetehty ruoka
O
riveden kahvila
Suomen paras leipomo -kil-
konditoria Cafe
Herkkuhetki on
pailun. Myös lounaamme on
laajentanut liiketoimiaan mer- creme brulee, jolla voitimme
saanut hyvän suosion, toteaa
kittävästi. Täysin uusi toimi- Johanna.
piste on avattu Myllyrannan
historialliseen kiinteistöön Läheltä rennosti
Mänttään, ja Oriveden paik-
kaa laajennettiin niin, että ylä- Cafe Herkkuhetkestä voi
kertaan tuli nyt 200 neliön ja vuokrata alakerran 50 hengen
100 hengen tila, jossa kahvila kokoustilaa, jossa on viihtyisä
ja ruokapuoli saivat molem- takkahuone. Täysin uusituissa Creme brulee -kakussa on bourbon-vaniljamoussea,
vanukassydän ja suolakaramellikerros.
mat omat linjastot. tiloissa on myös sauna.
Kahden nuoren naisyrit- - Mikäli meiltä tilaa tarjot-
täjän, Ida Lylyojan ja Johanna tavat, on tilavuokra ilmainen, - Tulossa oleva lähiruoka- Kattilassa. Tarkoitus on tarjota
Luiro-Ojasen luotsaama yri- kertoo Johanna. lautanen sisältää lähituotteita, rentoa lähiruokaa, sopivasti
tys on saanut suuren suosion - Saimme vapun aatosta siinä on muun muassa Lah- erikoisuuksia ja hyvää sopival-
erikoislaatuisten tuotteidensa alkaen A-oikeudet, touko- tuan tilan juustoakin, mitä ei la hinnalla.
sekä viihtyisän miljöön ansios- kuun alusta alkaa myös iltaisin taida muualta juuri saada, Jo- Herkkuhetken uusi kon-
ta. Liikevaihto onkin kymmen- à la carte -ruokailu. hanna arvelee. diittori on myös Helsingistä
kertaistunut lyhyessä ajassa. Herkkuhetken laadun sa- Herkkuhetki työllistää jo muuttanut Julianna Tofferi-
Tämä kertoo myös onnistu- laisuus on alaansa intohimolla 20 henkeä ja uusia kokkeja on Järvinen, joka on edustanut
neesta työilmapiiristä ja henki- suhtautuvat taitavat kondiit- palkattu. Suomea muun muassa kokki-
lökuntavalinnoista. torit ja kokit, jotka loihtivat - Meillä aloittaa Joonas maajoukkueessa.
- Suosituin tuoteemme on uutuuksia ja makumaailmoja Hernesniemi, joka oli aikai-
edelleen TV:stä tuttu kakku asiakkaille. semmin Tampereella Bistro
24