Page 17 - Seutulainen 2018-02
P. 17
...JA ELÄMÄ
MAISTUU TAAS! www.pepper.fi
Vikinraitti 5, Lempäälä
KOKO PERHEEN
RAVINTOLA
SEUTULAISEN LUKIJOILLE TÄLLÄ
KUPONGILLA KAKSI SAMAA
LEIKKAA PÄÄRUOKAA YHDEN HINNALLA
KUPONKI Etu on voimassa sunnuntaista torstaihin,
TALTEEN! 29.3.2018 asti. Yksi etu/kuponki.
Etu ei koske lounas-, take-away-
eikä siipiannoksia.
Nokia Ylöjärvi Kangasala
Punajuuri- Välikatu 18 Rantajätkäntie 2 Kuohunharjuntie 26
puh. (03) 447 5311
puh. (03) 447 5313
puh. (03) 447 5312
nokia@pepper.fi
kangasala@pepper.fi
ylojarvi@pepper.fi
vuohenjuustovuoka
3 punajuurta (noin 250 g)
vettä keittämiseen
3 keltuaista
2 dl ruokakermaa
suolaa, mustapippuria
vuokien voiteluun margariinia tai öljyä
150 g chévreä eli vuohenjuustoa Tervetuloa poikkeamaan kahvila-myymälässä
0,5 dl ranskankermaaa Leinolassa tai uudessa Niemenrannan kahvilassa.
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi, noin 40 minuutis- Kahvila-myymälä avoinna
arkisin 7.30-18.00
sa. Kuori ja paloittele ne tehosekoittimen kannuun tai ja lauantaisin 10-15.
kulhoon, jos käytät sauvasekoitinta. Tervetuloa!
Lisää joukkoon keltuaiset ja kerma ja mausta suolalla ja Mikon Leipä
pippurilla. Soseuta seos tasaiseksi. Orimuskatu 71 ja Kehyskatu 1
Voitele uuninkestävä vuoka (tilavuus noin 1 l) tai vastaa- (03) 3622 630
vasti neljä annosvuokaa. Paloittele vuohenjuusto ja jaa www.mikonleipa.fi
vuokaan tai pienien vuokien pohjille. Lisää päälle ranskan-
kermaa ja painele aineksia hieman lusikalla.
Kaada päälle punajuuriseos. Paista 150-asteisessa uunis- • Maanantaisin Dartsia klo 18.30
sa annosvuokia noin 45 minuuttia ja isoa vuokaa lähes • Pe-la Karaoke klo 21-01.30
tunnin ajan.
Voit tarjota ruoan välittömästi tai hieman jäähtyneenä. • SM-liiga pelit suorina
Punajuuri-vuohenjuustopaistos maistuu kasvis- tai riista-
ruokien tai joulukauden herkkujen kanssa. Avoinna: Ma-to 12-23, pe-la 12-02 (03), su 12-23
Vinkki: Voit ripotella pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä,
manteleita tai pähkinöitä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Myllystenpohjantie 2 Kangasala Puh. 040 162 8220
Koko lehti netissä: www.seutulainen.fi 2/2018 17